2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 新女神Online 我不能掛機是不是別玩~~?我家中很嚴
返回列表 發新帖 回覆
go

[閒聊] 我不能掛機是不是別玩~~?我家中很嚴 [複製鏈接]

回復 18# alohaa 的帖子

不過打online game的確比起一般的單機game所用的時間多很多
而影響到日常生活..
所以我有一段時間沒玩就是這原因
我最喜歡玩一些畫面很靚的game or像女神的game
所以一看到女神online,又讓我重玩了~~
不過,每日輕鬆地玩少少,在online game很難生存吧...

笑傲無雙

玩幾耐唔係一個問題...而係在於你個人點睇...正如有人用錢打機會比人話on9等等...每樣事情都有好多方面去睇
而你睇到既就係玩得小係game得到既野小好多...相反地如果你覺得玩game 只係娛樂既話隻game 比幾多野你都唔會太在意或者介意
咁樣諗你可以會玩得開心d ^^"以上係我個人對你既post 既回復^^"

十週年勳章(賀詞)

清洗d風扇,等佢冇乜聲...玩唔洗掛機,整木屋,玩城市都一樣得,同埋你d屋企人成日係度ge咩..-.-?我d屋企人去左返工...其實志在享受,玩game係自己的事,同人比lv姐係比用左幾多時間掛機,人比人,比死人,少時間慢慢玩,其他時間不如用係其他娛樂(唔一定係電腦)或者真係溫多d書,有好成績迷叫屋企人+多d時間玩,佢地冇理由唔肯...

回復 23# timmy0009 的帖子

原帖由 斷魂 於 2009-2-16 02:17 PM 發表
玩幾耐唔係一個問題...而係在於你個人點睇...正如有人用錢打機會比人話on9等等...每樣事情都有好多方面去睇
而你睇到既就係玩得小係game得到既野小好多...相反地如果你覺得玩game 只係娛樂既話隻game 比幾多野你都唔 ...

2位都說好有道理令我茅塞頓開,thx但是..

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 拉克絲的愛侶 於 2009-3-6 02:08 PM 發表

2位都說好有道理令我茅塞頓開,thx但是..

但是什麼

你想高lv
找人代練是最好方法
但是.....
真的很貴

忍影世界

打機都係玩下姐 唔洗甘介意

得閒玩下幾好-3-唔洗成日掛我都係咁..
有時都唔係幾理佢慢慢就習慣..
成日掛都唔係幾好..電腦都易壞D..
加上電費貴-.-
嘻嘻..一齊玩喇幾好玩架XD

回復 26# 翼乂小健 的帖子

對..呀
我不想花自己太多時間
但找人代掛又貴
所以等我長大有工作能力,我會叫人幫我掛機

回復 25# *追。月* 的帖子

新post..會說
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-6-27 06:25 AM , Processed in 0.029813 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存