2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Efunfun 聖戰之旅 2024年7月3、2月14、5月9、5月12又入醫院,飯後痰喘/新冠 ...
返回列表 發新帖 回覆
go

2024年7月3、2月14、5月9、5月12又入醫院,飯後痰喘/新冠,打嗝(打思嗌),一啖水都無/沒有。7餐~澳門香港,中國台灣 [複製鏈接]

求助/幫忙。
20天/日之前,手機時間,2024年7月18日。又入/送醫院。病?正在前往醫院。(保存閉路電視、監察錄影)
==============================

2024年2月14、2024年5月9、5月12又入醫院,飯後痰喘/新冠,一啖水都無/沒有。

又松齡護老院集團。松暉護老中心,轉聯合醫院。急症室。

造成(令到)....

1。8杯水,年青多一點/多點。8次小便/廁所
2。7餐
3。2024年2月14日,5月9、5月12又入醫院,飯後痰喘、新冠病毒,一啖水、一口清水,無/沒有(加凝固粉)
4。某一天/某日,叫蘇少芳(跟/同蘇少梅一齊),探病時候,自己不小心/唔小心跌倒。聯合醫院、九龍醫院、松齡護老院集團。松暉護老中心。醫生、護士、職員。
5。串通/合謀,不可以知道、決定、詢問、套料/唔可以知道、決定、詢問、套料(程式、App、方法、不/唔配合...方法)、不/唔代表我。(有樣貌、樣子。列印、打影、影印、email郵箱、郵寄、Fax...)

控告/告......

________詳細原因,論壇/討論區/Twitter/Facebook

撚樣、臭閪,市民知道。假扮假裝哭泣/流淚/喊過關,自己一定要喝/飲/食。

1。為什麼/點解自己,不喝/唔飲8杯水、多點?
2。為什麼/點解自己,不吃/唔食7餐、多點?

聯合醫院。照片。圖片。
htt ps://upload.cc/i1/2024/07/04/i1cqLP.jpg
htt ps://upload.cc/i1/2024/07/04/GxzlOy.jpg

先去醫院叫蘇少芳(老人院保證人、聯絡人)。我去探望,老人院(朱姑娘、謝姑娘),告訴我。知道又入/送醫院。

叫蘇少芳(老人院保證人、聯絡人)先離開醫院。下午5時看醫生/睇醫生。可能乳癌、蠶豆症、骨質疏鬆...又出現。
1。叫蘇少梅(使用過電話號碼,有記錄,截圖),昨天/昨日沒有空、無時間,因為吃飯/食飯(宴會)。2。今天/今日又沒有空、無時間。可能照顧孫子。(每一天補習。知道補習,變優才。)

松暉護老中心。轉營/改為私家、私營。其他老人家,都有入院/送院。
_前天/前日、大概晚上6:30-715。4呎11口。昨天/尋日,晚上6:30。叫蘇志豪/蘇貴利。松齡護老院集團。(保證人、聯絡人)。應該都短藍色牛仔褲,黑色短衣/短衫。又講:有痰~
2023年12月10日入/送聯合醫院,轉九龍醫院。再轉松暉護老中心。
在松齡護老院集團。松暉護老中心。(係松齡護老院集團。松暉護老中心,半年/180日,因為有病,入/送聯合醫院4次。

_______VVVVVVVVVVV_____松齡護老院集團。松暉護老中心,謝姑娘,朱姑娘,護士黃sir,主房姑娘.黃光雲/云...負責,6、7餐。(有樣貌,樣子會補上。上載完相片、照片之,入院/送院,巧合/咁橋......。)

叫蘇少梅使用過手機/電話號碼。62210969有記錄,截圖(手機/手提電話相機可以截圖影相)。有甜食物/甜品。[[[[[職員講、醫院講:有痰]]]]]]。我無/沒有給甜品/沒有被甜食物。難道吃糖、朱古力?/唔通食糖、朱古力?(附圖)
1。老人院7餐幾多,太多太少?(營養不足/唔夠營養)
2。有宵夜/夜宵,牛奶麥皮。

htt ps://upload.cc/i1/2024/07/05/3wfAob.gif

2024年5月30日。手機時間5:45。觀塘區。通明街附近....松暉職員。黑色長褲,白色襪子,黑色鞋,短頭髮,應該黑色書包,在前面(背)。
幾次:飲多水唔係唔好。張光雲/云

htt ps://upload.cc/i1/2024/07/07/pMFXlf.jpg

討論區/論壇/facebook/twitter...

大概/約17日/天之前,咳痰...

所以報案、報案、備案。證明有講。

2024年7月5日,約/大概下午4:00-7:30。叫蘇少梅,觀塘區通明街、康寧道惠康。爭鮮...附近。黑色衫(有藍色),黑色褲。黑色鞋。黑色口罩...又甜、又不甜/又唔甜....宵夜/夜宵。

某一日/天,咳...,不想吃/唔想食,吃/食了大半。湯碗放在飯碗上面(湯碗倒轉),竟然再拿給/再被老人家吃、食。(營養不良/唔夠營養~)一碗飯=等於大碗、約2碗飯、再加一碗湯。(閉路電視、監察錄影)
===================================
_____VVVVV______因為這些事(呢的事),串通/合謀.....,不可以知道、決定、詢問、套料/唔可以知道、決定、詢問、套料(程式、App、方法、不/唔配合...方法等等)、不/唔代表我。(有樣貌、樣子。手機/手提電話相機sms,whatsapp 對話可以,列印、打影、影印、email郵箱、郵寄、Fax...盡量全城知道)理論、不和/唔岩。

叫蘇國稀曾經whatsapp, 不給我決定...話事。(唔俾我決定...話事)
有因為8杯水,8次廁所/小便罵她(叫蘇少芳、蘇少梅)。

之後老人家有病,叫蘇國稀5呎高96529461~全家人/成家,寫一篇文章whatsapp 同居住人/長期照顧人,又交給醫院(附圖、截圖),醫生講/說缺水,8杯水/堅持不給/唔標準水,入/送老人院。

叫蘇國稀(有樣貌、樣子)曾經又whatsapp, 我都不想跟你談(我都唔想同傾。)全家人/成家都不想跟你談。(唔同你傾。)

**********叫蘇國稀5呎高,叫蘇耀銘(似殘廢、假肢...極瘦。)經常三個人(有人通知他們/佢地、聯絡、一齊...麻麻煩煩,扮勁,不要臉/唔要面)
=========================
___VVVVVV____叫蘇少梅,老人家講、說出院/離院開會商量,問他們/問佢地。2月14、5月9、5月12又入醫院,飯後痰喘/新冠,一啖水都無/沒有。
擴大擴散市民知道,開會、商量。

==========================
前天/前日,叫蘇少梅、容逸朗的新造型。照片、圖片。康寧道。通明街,爭鮮....小朋友軍綠色短,口罩,女黑色口罩。裙黑色白色
htt ps://upload.cc/i1/2024/07/14/D3hIob.jpg

張光雲/云...

===========================

某一日/天,咳...,不想吃/唔想食,吃/食了大半。湯碗放在飯碗上面(湯碗倒轉),竟然再拿給/再被老人家吃、食。(營養不良/唔夠營養~)一碗飯=等於大碗、約2碗飯、再加一碗湯。(閉路電視、監察錄影)
===================================
使用過/用過手機、手提電話號碼、樣貌樣子,跟叫蘇詩詠54011181,69200002,蘇少芳93417903女兒設計,蘇國稀/希,Rudy 蘇福96529461(五呎高),蘇財金/蘇耀銘,91093395(約/大概襲擊人,約140磅、瘦子、殘障。假肢?),61361681蘇志豪/蘇貴利(4呎11高),蘇少梅62210969,兒子容銘曦/容柏雄,小學孫子容逸郎(屯門、旺角)每一天/每日補習,蘇金喜97313595....貨車司機(手機/手提電話的朋友、親戚、遠親、遠遠親...。有聯絡的人。垃圾徐,蕭,趙,容,蔡,五虎等等)

___vvvvv_____因為這些事(呢的事),串通/合謀.....,不可以知道、決定、詢問、套料/唔可以知道、決定、詢問、套料(程式、App、方法、不/唔配合...方法等等)、不/唔代表我。(有樣貌、樣子。手機/手提電話相機sms,whatsapp 對話可以,列印、打影、影印、email郵箱、郵寄、Fax...盡量全城知道)理論、不和/唔岩。

叫蘇國稀曾經whatsapp, 不給我決定...話事。(唔俾我決定...話事)
有因為8杯水,8次廁所/小便罵她(叫蘇少芳、蘇少梅)。

之後老人家有病,叫蘇國稀5呎高96529461~全家人/成家,寫一篇文章whatsapp 同居住人/長期照顧人,又交給醫院(附圖、截圖),醫生講/說缺水,8杯水/堅持不給/唔標準水,入/送老人院。

叫蘇國稀(有樣貌、樣子)曾經又whatsapp, 我都不想跟你談(我都唔想同傾。)全家人/成家都不想跟你談。(唔同你傾。)

**********叫蘇國稀5呎高,叫蘇耀銘(似殘廢、假肢...極瘦。)經常三個人(有人通知他們/佢地、聯絡、一齊...麻麻煩煩,扮勁)
=========================
_______叫蘇少梅,老人家講、說出院/離院開會商量,問他們/問佢地。2月14、5月9、5月12又入醫院,飯後痰喘/新冠,一啖水都無/沒有。
擴大擴散市民知道,開會、商量。

==========================
昨天,叫蘇少梅、容逸朗的新造型。照片、圖片。

htt ps://upload.cc/i1/2024/07/14/D3hIob.jpg

4次。2024年7月3,2月14、5月9、5月12又入醫院,飯後痰喘/新冠,一啖水都無/沒有......

4次入院/送院。每一次吃完飯/食完飯。一天/一日7餐(餐單)、有甜品(牛奶麥皮)、餅乾、一啖清水、一口水都沒有/無。1。打嗝(打思嗌)、2。新冠(病毒)。3。咳。4。痰。

有一天/有一日1粒糖果(糖),沒有吃/無食,擦一下嘴唇/舌頭(揩一揩掂一掂個嘴唇/舌頭。可能原因。)應該第二天/第二日,下午吃完飯/食完飯,入醫院/送院。到護老院職員講/說,知道之後,就前往/去醫院。今次多痰(痰多)。

糖果屋。經常光顧。經常時間大概/約下午4:25~6:00。我有/佩戴口罩。觀塘區u~mall附近。裕民薈。

…………………………………………………………………………………………

可能緊急,緊急事情。跟這些人搞那麼多事情。(同呢啲人搞咁多野)。明明知道電話/手機/手提電話響起,不接聽(唔接聽)。
****隨緣****知道就會知道*****將來,我死了、老了,死了什麼事情都不知道(人人都會老,我死了乜野唔知道)
社會有:申請救濟金、福利金。公開
…………………………………………………………………………………………
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-9-8 09:20 AM , Processed in 0.025501 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:工作間 , 網頁寄存